Lean-koulutuksia 2019: 

Valitse LEAN -koulutus toiminnan parantamiseen: Lean-ajattelu, Kaizen-fasilitaattori, Lean-muutosohjaaja, Lean-johtaminen...

Osallistu uusiin Lean-koulutuksiimme, jotka olemme kehittäneet referenssiasiakkaittemme kokemuksien perusteella, yhdessä eurooppalaisten koulutustarjoajien kanssa,  suomalaisten yritysten tarpeisiin. Järjestämme Suomessa tällä hetkellä seuraavia Lean-koulutuksia Espoossa, Oulussa sekä koko Suomessa asiakaskohtaisina koulutuksina:

  1. Lean-maistiaiset: ltapäiväsessio, jos haluat nopeasti ensituntumaa, mitä Lean on. Lue lisää...
  2. Lean-ajattelu: 2 päivän koulutuksemme Lean-ajattelusta käytännössä prosessien parannuksessa. Lue lisää...
  3. Lean-fasilitaattori (Kaizen-fasilitaattori): Suosittu 3 päivän koulutuksemme Kaizen-työpajojen vetäjille. Lue lisää...
  4. Lean-muutosohjaaja: 5 päivän koulutuksemme jatkuvan parantamisen johtamiseen. Lue lisää...
  5. Johdon Lean-koulutukset: Lean-johtaminen, Jatkuvan parantamisen johtaminen ja Master Black Belt -koulutus. Lue lisää...

Jos tarvitset apua sopivan koulutuksen valinnassa, lue Blogi: "Lean -koulutus: Miten valita oikea koulutus?"  Tai jätä meille yhteydenottopyyntö: Ota yhteyttä.

Koulutuksemme auttavat sinua saavuttamaan tuloksia tehokkaasti, unohtamatta innostavaa ja motivoivaa lähestymistapaa. Koulutuksemme ovat interaktiivisia ja teoria on yhdistetty käytännön esimerkkeihin, ryhmätöihin, keskusteluihin, simulaatioihin ja harjoituksiin. Lean-koulutuksen jälkeen osaat katsoa omaa työympäristöäsi uudesta näkökulmasta ja sinulla on eväitä myös parantaa sitä.

Tarjoamme Lean-koulutusten lisäksi laajasti myös muita Lean Six Sigma -palveluja. Palvelumme sopivat eri tarpeisiin yksittäisistä koulutuksista, parannusprojekteista ja työpajoista aina Lean Six Sigman lanseeraamiseen kansainvälisten yritysten koko organisaatiossa. Lue lisää muista palveluistamme tai ota yhteyttä meihin:

 

 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Mitä Lean ajattelu on

Lean-maistiaiset: Mitä Lean-ajattelu on?

Uusi Lean-tapahtuma! Maistiaiset Lean-ajatteluun. Opi 0.5 päivässä Lean-ajattelun periaate ja mitä Leanillä voi saavuttaa. Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern

Kouluttaudu Lean-ajatteluun

Opi kahdessa päivässä, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa, miten se toimii käytännössä ja miten voit Leanin avulla tehostaa prosesseja esim. nopeuttaa läpimenoaikaa ja vähentää kustannuksia. Koulutus on interaktiivinen ja innostava paketti Lean-ajattelua. Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Kaizen Event

Kouluttaudu Lean Kaizen -työpajan vetäjäksi

Kouluttaudu Lean Kaizen -fasilitaattoriksi. Opi 3 päivän interaktiivisessa koulutuksessa, miten ohjata tiimejä saavuttamaan nopeasti pysyviä tuloksia Kaizen-menetelmällä (Kaizen Event). Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean muutoksen ohjaaminen

Kouluttaudu Lean-muutosohjaajaksi

Opi 5 päivässä, miten Leanin avulla voit tehostaa prosesseja, fasilitoida muutosprojekteja sekä miten parantamisesta voi tehdä osan jokapäiväistä työtä. Koulutus antaa sinulle valmiudet myös ohjata organisaatiota pysyvän muutoksen kulttuuriin. Koulutuspaikka: Espoo ja Oulu.