engels kl

icon-linkedin

Webinaari: Lean Six Sigma -inspiraatioita 

 

Tämä webinaari on jo pidetty. Ilmoitamme seuraavasta heti kun aikataulu on tiedossa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada viestin seuraavasta Webinaarista. 

Tällä kertaa esimerkkinä Black Belt -projekti laskutusprosessin parantamisesta. Esimerkin jälkeen on mahdollisuus myös sparrata Lean Six Sigman soveltamisesta omassa tilanteessasi.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan. Webinaari on maksuton.

 

Lean Six Sigma Webinaari

 

Webinaarimme on asiakkaidemme toiveiden pohjalta syntynyt konsepti. Sparrasimme koulutuksiimme osallistuneiden kanssa, miten voisimme edistää yhteistyötä ja toisilta oppimista myös koulutuksien jälkeen. Tuloksena syntyi Webinaari, jota pilotoimme tammikuussa 2021. Palaute oli todella positiivista, joten päätimme jatkaa järjestämällä Webinaareja 2-3 kertaa vuodessa. 

Olemme saaneet ohjelmaan tällä kertaa mukaan vapaaehtoisena Black Belt Roope Rauhalinnan kertomaan omasta projektistaan: Laskutusprosessin tehostaminen hyvityslaskujen määrää vähentämällä Mehiläisellä. Projektissa saavutettiin huomattavia parannuksia vaativassa prosessiympäristössä. Esim. projektin aikana jalkautettu jatkuvan parantamisen malli on hieno esimerkki, miten pysyvää muutosta voidaan organisaatiossa saada aikaan. Kannattaa tulle kuulemaan, miten projekti toteutettiin!

Kenelle webinaari soveltuu

Oletko utelias kuulemaan, minkälaisia tuloksia muissa yrityksissä on saatu aikaan prosessin parannuksessa? Puurratko parannusprojektien kanssa ja kaipaat lisäinspiraatiota ja vertaistukea? Mietitkö, voisiko Lean Six Sigma olla hyödyksi sinulle?

Webinaari sopii kaikille, jotka ovat tekemisissä Lean tai Lean Six Sigma -parannusprojektien kanssa ja kaipaavat lisäinspiraatiota projektiinsa. Käymme läpi DMAIC-projektiesimerkkejä, joten webinaari soveltuu Green ja Black Belt -koulutukseen osallistuneille, sekä niille, jotka harkitsevat Green Belt tai Black Belt -koulutuksiin osallistumista.

Jos Lean ja Lean Six Sigma ovat sinulle uusia asioita, kannattaa lukea etukäteen lyhyet yhteenvedot molemmista aiheista:

Ohjelma 24.3.2023  

09.00 - 09.10 Avaus
09.10 - 10.10 Projekti: Laskutusprosessi tehostaminen hyvityslaskujen määrää vähentämällä, Black Belt Roope Rauhalinna, Mehiläinen
10.10 - 10.30 Mahdollisuus keskusteluun ja lisäkysymyksiin kokemuksien pohjalta

Ilmoittautuminen

Käytämme Zoomia ja lähetämme henkilökohtaisen osallistumislinkin ilmoittautuneille ennen Webinaaria. Jotta sessio olisi interaktiivinen toivomme, että osallistujilla olisi kamerat päällä. Emme videoi Webinaaria. 

Voit ilmoittautua täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen. Webinaari on maksuton. 

Rajoitamme osallistujamäärää tarvittaessa, joten kannattaa ilmoittautua pian.

 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Nimitiedot puuttuvat.

Yritystiedot puuttuvat.

Sähköpostiosoite puuttuu.

 

Terveisin,

Marja Jaatinen

leansixsigmakoulutus.fi