engels kl

icon-linkedin

0
0
0
s2smodern
Marja-Jaatinen Len Six Sigma Master Black Belt MBB

DI Marja Jaatinen

Roolit
:
Lean Six Sigma Master Black Belt, Lean Master
Profiili

DI Marja Jaatinen on hollantilaisen Jaatinen B.V. -osakeyhtiön perustaja ja vetäjä sekä sertifioitu Master Black Belt. Hänellä on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus Lean Six Sigmasta Master Black Beltin roolissa sekä 10 vuotta General Electricin palveluksessa. GE:llä hän oli mukana lanseeraamassa Lean Six Sigmaa Eurooppaan 90-luvun puolivälissä. Marja on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi sadoissa Lean Six Sigma -projekteissa teollisuudessa, palvelualoilla, terveydenhuollossa ja valtion hallinnossa. Hänellä on laaja kokemus eri kokoisista organisaatioista, kansainvälisistä yhtiöistä pk-yrityksiin, ja hän on kouluttanut ja ohjannut satoja työntekijöitä ylimmästä johdosta työntekijöihin.

Marjan kokemus kattaa Lean Six Sigman soveltamisen yksittäisistä Lean-projekteista pienissä yrityksissä aina maailmanlaajuisiin Lean Six Sigman ja Design for Six Sigman lanseerauksiin. Nopea mukautuminen organisaatiokulttuuriin ja Lean Six Sigman räätälöiminen asiakaan toiveiden ja tarpeiden mukaan tehokkaasti, työntekijät huomioiden, kuuluvat Marjan vahvuuksiin. Lean Six Sigma -kouluttajana Marja on vaativa, mutta motivoiva, hauska ja inspiroiva, saaden osallistujat innostumaan vaativastakin materiaalista. Hän käyttää paljon omia kokemuksiaan eri alueilta käytännön esimerkkeinä koulutuksessa. Lean Six Sigma -ohjaajana Marja analysoi prosessit, etsii rationaaliset ratkaisut ja implementoi ne nopeasti ja tehokkaasti yhdessä koko organisaation kanssa.

Kokemus
Organisaatioiden Lean Six Sigma –muutosprosessin ohjaaminen ja työntekijöiden kouluttaminen, jotta organisaatiot pystyvät mahdollisimman nopeasti itse soveltamaan metodiikkaa tulosten saavuttamiseksi. Marjan kokemus kattaa yli 20 yritystä, mm. General Electric, Huhtamäki, KPN, Alcatel-Lucent, T-Mobile, Vion, Vopak, Pipelife sekä alankomaisia ministeriöitä ja muita julkisia yhteisöjä.
Esimerkkejä saavutetuista tuloksista:
  • KPN: Organisaatio (n. 30 000 työntekijää) "self supporting" Lean Six Sigman käytössä kahdessa vuodessa.
  • GE: Uusien tuotteiden kehittämisprosessin tehostaminen 50 %.
  • The Netherlands Forensic Institute: Kaikkien palvelujen läpimenoaikojen vähentäminen 90 %.
  • Nuffic: Työntekijöiden tyytyväisyyden parantaminen 30 % samalla kun läpimenoajat vähenivät 90 % ja tuotanto kasvoi huomattavasti.

Erikoisalat: Lean Six Sigman jalkauttaminen, Design for Six Sigma (DFSS), Lean Six Sigma -koulutus ja -ohjaus suomeksi, hollanniksi ja englanniksi.

Koulutus
Lean Six Sigma Master Black Belt -sertifiointi, General Electric Corporate, 2000.
DI Kemian tekniikka, Teknillinen korkeakoulu, Espoo, 1991.