engels kl

icon-linkedin

Yrityksemme

Jaatinen B.V. Lean Six Sigma Consulting

 

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean ja Lean 6 Sigma -konsulttipalveluja tarjoava osakeyhtiö, joka aloitti toimintansa v. 2008. Koulutamme ja ohjaamme Euroopassa toimivia yrityksiä pysyvään parannukseen Lean Six Sigman, Lean-johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Valmennamme työntekijöitä kaikilla organisaatiotasoilla. Opitun välitön soveltaminen käytäntöön, saavutettujen tulosten mittaaminen ja jatkuvan parantamisen hallitseminen kuuluvat olennaisena osana lähestymistapaamme. Asiakkaamme oppivat nopeasti soveltamaan opittua tulostensa saavuttamiseksi itsenäisesti, ilman ulkopuolista apua.

Yhtiön perustaja ja vetäjä, DI Marja Jaatinen on kokenut, Jack Welchin General Electricilla (GE) sertifioima Lean 6 Sigma Master Black Belt. Hän on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi jo vuosia kansainvälisistä yhtiöistä suomalaisiin pk-yrityksiin teollisuudessa, eri palvelualoilla ja julkisella sektorilla. Marja oli myös mukana lanseeraamassa Lean 6 Sigmaa Eurooppaan 90-luvun puolivälissä. Marja kouluttaa ja ohjaa pääsääntöisesti itse. Jaatinen B.V.:llä on myös laaja maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto, jotta laajojen ja eri tyyppisten projektien vetäminen myös kansainvälisellä tasolla on mahdollista.

Koulutuksemme ja valmennuksemme kattavat kaikki Lean ja Six Sigma tasot Lean-perusteista Lean Six Sigma Master Black Belt –koulutukseen ja sertifiointiin.

Miksi valita Jaatinen B.V. kouluttajaksi ja yhteistyökumppaniksi?

Olemme suunnitelleet koulutuksemme Lean-oppien mukaisesti. Palvelumme erottuvat selkeyden, käytännönläheisyyden ja tehokkuuden ansiosta:

1. Selkeys, ei mitään turhaa:

  • Käytämme mm. General Electricillä hyviksi osoitettuja menetelmiä. Olemme jättäneet markkinoilla usein opetettuja, mutta harvinaisempia työkaluja pois.
  • Kaikki opit on kytketty selkeisiin askeleisiin, miten edetä prosessien parannuksessa, jotta materiaalin käyttäminen koulutuksen jälkeen helpottuu.
  • Vältämme myös erilaisten työkalujen ”tykki-showta”.

2. Käytännönläheisyys:

  • Koulutuksen oppeja sovelletaan heti osallistujien omaan ympäristöön. Keskitymme osallistujien valmiuksiin toteuttaa oppeja koulutuksen jälkeen omassa tilanteessa niin, että he saavat parannuksia nopeasti päätökseen. Valmennamme osallistujia tarvittaessa myös koulutuksen jälkeen.
  • Koulutuksissa teoreettinen tarkastelu on yhdistetty käytännön esimerkkeihin, ryhmätöihin, keskusteluihin, simulaatioihin ja kertausharjoituksiin. Käytämme myös esimerkkejä ja harjoituksia eri aloilta, jotta kaikki osallistujat pystyvät sisäistämään opit paremmin.

3. Tehokkuus:

  • Koska keskitymme vain oleellisimpaan ja harjoittelemme paljon voimme tarjota tehokkaita ja kompakteja koulutuksia edullisesti.
  • Esim. Lean Six Sima Balck Belt -koulutuksemme on Suomen markkinoilla kaikkein lyhin (n. 50 % lyhyempi).

4. Suomessa uniikki koulutustapa

 

Eräs Black Belt tiivisti lähestymistapamme edut napakasti vertaillessaan eri koulutuksia:

”Toimintatapanne on mielestäni järkevä, koska monessa ohjelmassa tuntuu olevan laaja kattaus työkaluja vailla kunnon perehdytystä ja toisaalta akuutein tarve on rajatulle määrälle työkaluja. Oleellisinta pitäisi olla kehittäminen ja projektinhallinta, ei softa ja liiallinen tilastotiede.”

Toimintatapamme on motivoiva, hauska ja inspiroiva. Katso myös referenssimme: Referenssit.

Tunnelmia koulutuksistamme: 

Lean muutosohjaaja v2

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme ja haluat tietää lisää tai pyytää tarjouksen, ota yhteyttä meihin: