engels kl

icon-linkedin

0
0
0
s2smodern

Yrityksemme

Jaatinen B.V. Lean Six Sigma Consulting

Jaatinen B.V. on hollantilainen Lean 6 Sigma -konsulttipalveluja tarjoava osakeyhtiö. Koulutamme ja ohjaamme työntekijöitä kaikilla organisaatiotasoilla Lean Six Sigman, Lean johtamisen ja erilaisten käyttäytymistekniikoiden avulla. Opitun välitön soveltaminen käytäntöön, saavutettujen tulosten mittaaminen ja jatkuvan parantamisen hallitseminen kuuluvat olennaisena osana lähestymistapaamme. Asiakkaamme oppivat nopeasti soveltamaan opittua tulostensa saavuttamiseksi itsenäisesti, ilman ulkopuolista apua.

Yhtiön perustaja ja vetäjä, DI Marja Jaatinen on kokenut Lean 6 Sigma Master Black Belt, joka on Jack Welchin General Electricilla sertifioima MBB. Marja on soveltanut GE:llä saamaansa kokemusta menestyksekkäästi jo vuosia teollisuudessa, eri palvelualoilla ja valtion hallinossa. Marja kouluttaa ja ohjaa pääsääntöisesti itse yrityksiä Lean Six Sigman soveltamisessa. Jaatinen B.V.:llä on myös laaja Lean 6 Sigma -spesialistien verkosto, jotta laajojen ja eri tyyppisten projektien vetäminen myös kansainvälisellä tasolla on mahdollista.

Kokemuksemme ja toimintatapamme lyhyesti:

  • Yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus Lean 6 Sigmasta Master Black Beltin roolissa. 10 vuotta General Electricin palveluksessa. Marja oli mukana lanseeraamassa Lean 6 Sigman Eurooppaan 90-luvun puolivälissä.
  • Laaja kokemus Lean 6 Sigman soveltamisesta kaikilla organisaatiotasoilla erikokoisissa yrityksissä kansainvälisistä yhtiöistä pk-yrityksiin. Satojen työntekijöiden koulutus ja ohjaaminen ylimmästä johdosta työntekijöihin. Yli 500 menestyksellistä Lean 6 Sigma –projektia teollisuudessa, palvelualoilla, terveydenhuollossa ja valtion hallinnossa.
  • Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaan. Laajan kokemuksen ansiosta voimme räätälöidä lähestymistavan nopeasti, tarvittaessa paikan päällä, asiakkaan toiveiden ja olosuhteiden mukaan.
  • Toimintatapamme on vaativa mutta motivoiva, hauska ja inspiroiva.

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme ja haluat tietää lisää tai pyytää tarjouksen, ota yhteyttä meihin: