Lean Six Sigma -palvelumme

Lean Six Sigma palvelumme soveltuvat mm. seuraaviin asiakastarpeisiin:

 

Lähestymistapaamme kuuluu, että teemme muutokset yhdessä johdon ja työntekijöiden kanssa pelkkien neuvojen ja raporttien sijaan. Saavutetut tulokset ovat mitattavissa ja organisaatio oppii käytännössä, miten tuloksissa pysytään ja miten niitä parannetaan edelleen. Tavoitteemme on, että organisaatio on mahdollisimman pian "self-supporting" Lean Six Sigman soveltamisessa. 

Alla luettelo kaikista Lean Six Sigma -koulutuksistamme. Järjestämme koulutuksia yrityksen sisäisinä koulutuksina sekä avoimina koulutuksina. Avoimet koulutukset järjestetään Espoossa ja Oulussa. 

Voit Menu-palkista "Palvelumme" valita koulutukset ja palvelumme luokiteltuina asiantuntija-alueittain.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma Black Belt koulutus

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus ja sertifiointi

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus valmentaa projektien vetäjiä laajoissa ja vaativissa Lean Six Sigma -projekteissa ja ohjaa osanottajat Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaattiin.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma Green Belt koulutus

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus ja sertifiointi

Haluatko parantaa taitojasi projektien vetäjänä? Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksemme kattaa tehokkaimmat Lean Six Sigman ja muutoksen hallinnan menetelmät ja valmentaa osanottajat LSS Green Belt -sertifikaattiin.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt koulutus

Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt -koulutus ja sertifiointi

Tämä koulutus on suunniteltu Green Belteille, jotka haluavat oppia lisää Lean Six Sigmasta Black Belt -tasolla. Koulutus valmentaa myös Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaattiin. 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigman perusteet koulutus

Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus

Haluatko oppia Lean Six Sigman perusteet? Harkitsetko Lean Six Sigman soveltamista organisaatiossasi? Päivän kestävässä koulutuksessa käsittelemme Lean Six Sigman perusteet innostavasti ja selkeästi esimerkkien ja simulaation avulla.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Design for Lean Six Sigma johdanto koulutus

DFSS Yellow Belt -koulutus

Haluatko oppia Design for Six Sigma (DFSS) -metodiikan perustaidot ja oppia, miten omaa roolia voi parantaa kehitysprosessin tehostamisessa.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Design for Six Sigma Black Belt koulutus

DFSS Black Belt -koulutus

Opi käyttäämään Design for Six Sigma -metodiikkaa (DFSS) joka auttaa uusien prosessien, tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean johtaminen v2.00

Lean-johtaminen v2.0

NYT MYÖS AVOIMENA: Lean-johtaja, 3 pv. Opi ja koe, mitä Lean on käytännössä ja miten mitata Lean-valmiutta organisaatiossa. Opi myös, miten toimia Lean-johtajana. Teemme myös yhdessä osallistujille omat Lean-jatkosuunnitelmat ja päivittäisjohtamisen taulut. 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Johdon Lean Six Sigma Champion koulutus

Johdon Lean -koulutus I: Lean ja johtaminen

Koulutus esimiehille Lean-johtamisesta, mitä Lean-ajattelu on, mitä sillä voi saavuttaa ja mikä johdon rooli Lean-muutoksessa on.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Jatkuvan parantaminen ja sen johtaminen

Johdon Lean -koulutus II: Miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri

Tehopaketti Lean-johtamista, jotta Lean ei jäisi vain pelkäksi prosessien parannuksen työkalupakiksi. Opi konkreettisesti, miten hyödynnät Lean-ajattelua tehokkaammin ja miten ohjaat organisaatiotasi pysyvään jatkuvan parantamisen kulttuuriin.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma Master Black Belt koulutus

Lean Six Sigma Master Black Belt -koulutus

Koulutus kokeneille Black Belteille, jotka haluavat kouluttautua Lean Six Sigma Master Black Beltiksi.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern

Lean 1: Lean-ajattelu

Opi kahdessa päivässä, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa, miten se toimii käytännössä ja miten voit Leanin avulla tehostaa prosesseja esim. nopeuttaa läpimenoaikaa ja vähentää kustannuksia. Koulutus on interaktiivinen ja innostava paketti Lean-ajattelua. Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Kaizen Event

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Kouluttaudu Lean Kaizen -fasilitaattoriksi. Opi 3 päivän interaktiivisessa koulutuksessa, miten ohjata tiimejä saavuttamaan nopeasti pysyviä tuloksia Kaizen-menetelmällä (Kaizen Event). Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean muutoksen ohjaaminen

Lean 3: Lean-muutosohjaaja

Opi 5 päivässä, miten Leanin avulla voit tehostaa prosesseja, fasilitoida muutosprojekteja sekä miten parantamisesta voi tehdä osan jokapäiväistä työtä. Koulutus antaa sinulle valmiudet myös ohjata organisaatiota pysyvän muutoksen Lean-kulttuuriin. Koulutuspaikka: Espoo ja Oulu.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Johdon Lean Sigma koulutus

Lean-johtaminen 

Järjestämme johtajille ja esimiehille myös erillisiä Lean-koulutuksia: Päivän koulutus Lean-johtaminen I, Lean ja johtaminen ja  2 päivän koulutus Lean johtaminen II, miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri  sekä suosittu 3 päivän Lean-johtaminen v2.0. Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Mitä Lean ajattelu on

Lean-maistiaiset: Mitä Lean-ajattelu on?

Johdanto Lean-ajatteluun. Opi 0.5 päivässä Lean-ajattelun periaate ja mitä Leanillä voi saavuttaa.