Lean 6 Sigma -palvelumme

Lean 6 Sigma -palveluja eri tilanteisiin

Tarjoamme erilaisia Lean ja 6 Sigma -koulutuksia ja -konsultointipalveluja yksittäisistä koulutuksista ja työpajoista aina Leanin ja Lean 6 Sigman jalkauttamiseen koko organisaatiossa. Tutustu alla olevista linkeistä koulutusvaihtoehtoihin kategorioittain:

Alla lisäksi lista kaikista koulutuksistamme:

Lue lisää...
Lean Six Sigma Black Belt koulutus

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus ja -sertifiointi, hybridikoulutus

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus valmentaa projektien vetäjiä laajoissa ja vaativissa Lean Six Sigma -projekteissa ja ohjaa osanottajat Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaattiin.

Lue lisää...
Lean Six Sigma Green Belt koulutus

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus ja -sertifiointi, hybridikoulutus

Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksemme kattaa tehokkaimmat Lean Six Sigman ja muutoksen hallinnan menetelmät ja valmentaa osanottajat LSS Green Belt -sertifikaattiin.

Lue lisää...
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt koulutus

Lean Six Sigma GBtoBB-koulutus ja -sertifiointi, etä- & lähikoulutus

Tämä koulutus on suunniteltu Green Belteille, jotka haluavat oppia lisää Lean Six Sigmasta Black Belt -tasolla. Koulutus valmentaa myös Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaattiin. 

Lue lisää...
Lean Six Sigman perusteet koulutus

Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus

Haluatko oppia Lean Six Sigman perusteet? Harkitsetko Lean Six Sigman soveltamista organisaatiossasi? Päivän kestävässä koulutuksessa käsittelemme Lean Six Sigman perusteet innostavasti ja selkeästi esimerkkien ja simulaation avulla.

Lue lisää...
Design for Lean Six Sigma johdanto koulutus

DFSS Yellow Belt -koulutus

Haluatko oppia Design for Six Sigma (DFSS) -metodiikan perustaidot ja oppia, miten omaa roolia voi parantaa kehitysprosessin tehostamisessa.

Lue lisää...
Design for Six Sigma Black Belt koulutus

DFSS Black Belt -koulutus

Opi käyttäämään Design for Six Sigma -metodiikkaa (DFSS) joka auttaa uusien prosessien, tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä.

Lue lisää...
Lean johtaminen v2.00

Lean-johtaminen v2.0

Lean-johtaja, 3 pv, hybridikoulutus. Opi ja koe, mitä Lean on käytännössä ja miten mitata Lean-valmiutta organisaatiossa. Opi myös, miten toimia Lean-johtajana. Teemme myös yhdessä osallistujille omat Lean-jatkosuunnitelmat ja päivittäisjohtamisen taulut. 

Lue lisää...
Johdon Lean Six Sigma Champion koulutus

Johdon Lean -koulutus I: Lean ja johtaminen

Päivän koulutus esimiehille Lean-johtamisesta, mitä Lean-ajattelu on, mitä sillä voi saavuttaa ja mikä johdon rooli Lean-muutoksessa on.

Lue lisää...
Jatkuvan parantaminen ja sen johtaminen

Johdon Lean -koulutus II: Miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri

Tehopaketti Lean-johtamista, jotta Lean ei jäisi vain pelkäksi prosessien parannuksen työkalupakiksi. Opi 2 päivän koulutuksessa konkreettisesti, miten hyödynnät Lean-ajattelua tehokkaammin ja miten ohjaat organisaatiotasi pysyvään jatkuvan parantamisen kulttuuriin.

Lue lisää...
Lean Six Sigma Master Black Belt koulutus

Lean Six Sigma Master Black Belt -koulutus

Koulutus kokeneille Black Belteille, jotka haluavat kouluttautua Lean Six Sigma Master Black Beltiksi.

Lue lisää...

Lean 1: Lean-ajattelu

Opi kahdessa päivässä, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa, miten se toimii käytännössä ja miten voit Leanin avulla tehostaa prosesseja esim. nopeuttaa läpimenoaikaa ja vähentää kustannuksia. Koulutus on interaktiivinen ja innostava paketti Lean-ajattelua. 

Lue lisää...
Lean Kaizen Event

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Kouluttaudu Lean Kaizen -fasilitaattoriksi. Opi 3 päivän interaktiivisessa koulutuksessa, miten ohjata tiimejä saavuttamaan nopeasti pysyviä tuloksia Kaizen-menetelmällä (Kaizen Event).

Lue lisää...
Lean muutoksen ohjaaminen

Lean 3: Lean-muutosohjaaja

Opi 5 päivässä, miten Leanin avulla voit tehostaa toimintoja, fasilitoida muutosprojekteja sekä miten parantamisesta voi tehdä osan jokapäiväistä työtä. Koulutus antaa sinulle valmiudet myös ohjata organisaatiota pysyvän muutoksen Lean-kulttuuriin. Nyt myös erillinen koulutusryhmä palvelualalle!

Lue lisää...
Johdon Lean Sigma koulutus

Lean-johtaminen 

Järjestämme johtajille ja esimiehille myös erillisiä Lean-koulutuksia: Päivän koulutus Lean-johtaminen I, Lean ja johtaminen ja  2 päivän koulutus Lean johtaminen II, miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri  sekä suosittu 3 päivän Lean-johtaminen v2.0. Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

 

Lue lisää...
Mitä Lean ajattelu on

Lean-maistiaiset: Mitä Lean-ajattelu on?

Johdanto Lean-ajatteluun. Opi 2,5 tunnin etäsessiossa Lean-ajattelun periaate ja mitä Leanillä voi saavuttaa. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat saada nopeasti tuntumaa, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa ja mitä Lean-ajattelulla voi saavuttaa.