Lean 6 Sigma -palvelumme

Lean 6 Sigma -palveluja eri tilanteisiin

Tarjoamme erilaisia Lean ja 6 Sigma -koulutuksia ja -konsultointipalveluja yksittäisistä koulutuksista ja työpajoista aina Leanin ja Lean 6 Sigman jalkauttamiseen koko organisaatiossa. Tutustu alla olevista linkeistä koulutusvaihtoehtoihin kategorioittain:

Alla lisäksi lista kaikista koulutuksistamme:

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma Black Belt koulutus

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus ja -sertifiointi, hybridikoulutus

Lean Six Sigma Black Belt -koulutus valmentaa projektien vetäjiä laajoissa ja vaativissa Lean Six Sigma -projekteissa ja ohjaa osanottajat Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaattiin.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma Green Belt koulutus

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus ja -sertifiointi, hybridikoulutus

Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksemme kattaa tehokkaimmat Lean Six Sigman ja muutoksen hallinnan menetelmät ja valmentaa osanottajat LSS Green Belt -sertifikaattiin.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma Green Belt to Black Belt koulutus

Lean Six Sigma GBtoBB-koulutus ja -sertifiointi, etä- & lähikoulutus

Tämä koulutus on suunniteltu Green Belteille, jotka haluavat oppia lisää Lean Six Sigmasta Black Belt -tasolla. Koulutus valmentaa myös Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaattiin. 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigman perusteet koulutus

Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus

Haluatko oppia Lean Six Sigman perusteet? Harkitsetko Lean Six Sigman soveltamista organisaatiossasi? Päivän kestävässä koulutuksessa käsittelemme Lean Six Sigman perusteet innostavasti ja selkeästi esimerkkien ja simulaation avulla.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Design for Lean Six Sigma johdanto koulutus

DFSS Yellow Belt -koulutus

Haluatko oppia Design for Six Sigma (DFSS) -metodiikan perustaidot ja oppia, miten omaa roolia voi parantaa kehitysprosessin tehostamisessa.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Design for Six Sigma Black Belt koulutus

DFSS Black Belt -koulutus

Opi käyttäämään Design for Six Sigma -metodiikkaa (DFSS) joka auttaa uusien prosessien, tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean johtaminen v2.00

Lean-johtaminen v2.0

NYT MYÖS AVOIMENA: Lean-johtaja, 3 pv. Opi ja koe, mitä Lean on käytännössä ja miten mitata Lean-valmiutta organisaatiossa. Opi myös, miten toimia Lean-johtajana. Teemme myös yhdessä osallistujille omat Lean-jatkosuunnitelmat ja päivittäisjohtamisen taulut. 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Johdon Lean Six Sigma Champion koulutus

Johdon Lean -koulutus I: Lean ja johtaminen

Koulutus esimiehille Lean-johtamisesta, mitä Lean-ajattelu on, mitä sillä voi saavuttaa ja mikä johdon rooli Lean-muutoksessa on.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Jatkuvan parantaminen ja sen johtaminen

Johdon Lean -koulutus II: Miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri

Tehopaketti Lean-johtamista, jotta Lean ei jäisi vain pelkäksi prosessien parannuksen työkalupakiksi. Opi konkreettisesti, miten hyödynnät Lean-ajattelua tehokkaammin ja miten ohjaat organisaatiotasi pysyvään jatkuvan parantamisen kulttuuriin.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma Master Black Belt koulutus

Lean Six Sigma Master Black Belt -koulutus

Koulutus kokeneille Black Belteille, jotka haluavat kouluttautua Lean Six Sigma Master Black Beltiksi.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern

Lean 1: Lean-ajattelu

Opi kahdessa päivässä, mitä Lean-ajattelu tarkoittaa, miten se toimii käytännössä ja miten voit Leanin avulla tehostaa prosesseja esim. nopeuttaa läpimenoaikaa ja vähentää kustannuksia. Koulutus on interaktiivinen ja innostava paketti Lean-ajattelua. 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Kaizen Event

Lean 2: Kaizen-fasilitaattori

Kouluttaudu Lean Kaizen -fasilitaattoriksi. Opi 3 päivän interaktiivisessa koulutuksessa, miten ohjata tiimejä saavuttamaan nopeasti pysyviä tuloksia Kaizen-menetelmällä (Kaizen Event). Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean muutoksen ohjaaminen

Lean 3: Lean-muutosohjaaja

Opi 5 päivässä, miten Leanin avulla voit tehostaa toimintoja, fasilitoida muutosprojekteja sekä miten parantamisesta voi tehdä osan jokapäiväistä työtä. Koulutus antaa sinulle valmiudet myös ohjata organisaatiota pysyvän muutoksen Lean-kulttuuriin. Järjestämme koulutusta sekä lähipäivä- että etäkoulutuksena.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Johdon Lean Sigma koulutus

Lean-johtaminen 

Järjestämme johtajille ja esimiehille myös erillisiä Lean-koulutuksia: Päivän koulutus Lean-johtaminen I, Lean ja johtaminen ja  2 päivän koulutus Lean johtaminen II, miten luoda pysyvä jatkuvan parantamisen kulttuuri  sekä suosittu 3 päivän Lean-johtaminen v2.0. Koulutuspaikat: Espoo ja Oulu.

 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Mitä Lean ajattelu on

Lean-maistiaiset: Mitä Lean-ajattelu on?

Johdanto Lean-ajatteluun. Opi 0.5 päivässä Lean-ajattelun periaate ja mitä Leanillä voi saavuttaa.