Lue uusimmat Lean ja Six Sigma Blogit

Neuvoja ja ideoita Leanin ja Lean Six Sigman soveltamisesta käytäntöön:

 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Simulaatio Green Belt ja Black Belt verkkokoulutuksessa

Interaktiiviset Lean ja Six Sigma -(verkko)koulutukset & digitaalinen simulaatio

Olemme tehostaneet oppimista Lean Six Sigma -koulutuksissa korvaamalla manuaaliset simulaatiot todellisuutta paremmin vastaavalla suomenkielisellä digitaalisella simulaatiolla. Simulaatio kattaa Lean ja Six Sigma -pelien näkökohdat digitaalisesti. Simulaatio tukee hyvin myös etäkoulutuksia.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean uutiskirje 201911

Uutisia: Lean-johtaminen v2.0 ja projektiesimerkkejä 

Lue uutiskirjeestämme Lean ja Six Sigma -trendeistä ja tulevista tapahtumista. Tällä kertaa aiheina: Uusi koulutus Lean-johtaminen v2.0, esimerkkejä sertifioiduista Green Belt ja Black Belt -projekteista ja kevään 2020 koulutukset.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean koulutus valinta

Lean -koulutus: Miten valita oikea koulutus?

Mikä Lean-koulutus sopii sinulle parhaiten? Erilaisia Lean -koulutuksia on paljon ja sopivan koulutuksen valitseminen saattaa olla hankalaa. Listaan tässä Blogissani eri vaihtoehtoja eri tilanteisiin. 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean johtaminen kun Lean ei toimi

Lean-johtaminen: 6 tekijää, miten saavuttaa enemmän tuloksia

Organisaatiosi on investoinut Lean-koulutuksiin ja odotukset ovat korkealla, mutta riittäviä tuloksia ei saavutetakaan. Lue, miten tunnistaa nopeasti mahdolliset karikot ja miten toimia, jotta Lean-potentiaali pystytään hyödyntämään tehokkaammin.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Kaizen 300 v4

Kaizen: Mitä se tarkoittaa?

Kaizen on yksi tehokkaimmista Lean-työkaluista, kun tuloksia halutaan saavuttaa erittäin lyhyessä ajassa. Kaizen perustuu Lean-ajatteluun ja tarkoittaa jatkuvaa parantamista pienissä askeleissa yhdessä työntekijöiden kanssa. 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean uutiskirje 201903 v4

Uutisia: Lean-johtaminen + Kaizen Event

Lue uutiskirjeestämme Lean ja Six Sigma -trendeistä ja tulevista tapahtumista. Tällä kertaa aiheina: Lean-johtaminen, Kaizen Event ja  Lean-koulutuksen valitseminen. 

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma projektin valinta

Onnistunut Lean Six Sigma -projektin valinta: Seitsemän kriteeriä

Lue kokemukseen perustuvia käytännön neuvoja, miten valita ensimmäinen Lean Six Sigma -projekti onnistuneesti. Lue myös esimerkkejä tyypillisistä projekteista.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean Six Sigma tasot

Lean Six Sigma Belt tasot: Mikä taso on tarpeen?

Yksi Lean Six Sigman tehokkuuden syy on selvä roolijako organisaatiossa. Roolijako, sopimus päätöksenteosta ja vastuu alueista projektin eri vaiheessa nopeuttavat parannusprojektien läpimenoaikoja ja vähentävät vastarintaa. Lue lisää Lean Six Sigma tasoista.

Lue lisää...
0
0
0
s2smodern
Lean joulu 300x179

LEAN-Joulu: Hyvää joulua ja onnellista vuotta 2020 Leanin merkeissä

Leanin periaatteet sopivat kaikenlaisien prosessien paranukseen. Tässä ajatuksia niille, joilla on tarvetta Leanata omaa Joulu-prosessiaan. Kukin voi soveltaa näitä strategioita enemmän tai vähemmän vakavalla mielellä.